2018-01-27

Kisker termékeink

Kiskereskedelmi termékeink

kisker termékeink

Készre főzött egészséges finomság – ami azonnal tálalható!

Miért érdemes Serzo Ready terméket választania?

Miben más, mint a friss és fagyasztott termék?

Minőségi élelmiszer: A Serzo Ready készre főzött burgonya kifejezetten e célból, az Ön számára termelt 1. osztályú burgonyából készül, mely keményre fövő, aranysárga színű és ízletes alapanyag. A burgonyát speciális főző csomagban főzzük, így a zárt fóliában a burgonya minden íze, ásványi anyag tartalma, rostjai és vitamintartalma megmarad!

Egészséges élelmiszer: Kevesebb, mint 0,5% zsírt tartalmaz

Praktikus felhasználás: Gyorsan felmelegíthető, vagy pirítható köret, percek alatt tálalható. A recept variációk száma szinte végtelen! Melegíthető mikrohullámú sütőben, olajban serpenyőben, kombi sütőben, akár vízben is. Felbontás után hidegen, salátákhoz is kiváló. Készítsen friss natúr, petrezselymes, steak, vagy rozmaringos burgonyát percek alatt a legmagasabb minőségben! Nincsenek kemény, vagy elszíneződött burgonya szemek!

Hosszú szavatossági idő: 30 napig eltartható, nem fagyasztott!

Gazdaságos kiszerelés: Nincs burgonya tisztítás és nincs veszteség! A Serzo Ready készre főzött burgonyának egyedülálló a kihozatala: 1 kg megvásárolt termék = 1 kg elfogyasztható termék! A kiváló minőség és a gyors elkészítési idő miatt Ön időt, energiát, eszközöket és munkaerőt, azaz pénzt takarít meg!

Egészségére!

egészségére